+36 (30) 619 5457

Bük - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Móricz Zsigmond utca
Alapterület
62 m2
Irányár
36.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
313405

Bük, azonnal költözhető, kertkapcsolatos, jó állapotú 62 nm-es lakás, garázzsal együtt eladó!

Leírás

Vas Megye, Bük, jó állapotú, azonnal költözhető, 62 nm-es lakás, garázzsal, hozzátartozó kertkapcsolattal eladó!

Az ingatlan a Móricz Zsigmond utcában található, egy 4 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el, 3 szoba, fürdőszoba, külön wc, kamra, gardrób helyiségek kerültek kialakításra benne. Tartozik hozzá egy külön helyrajzi-számon lévő 23 nm-es garázs, ami a vételárba beletartozik, és egy körbe kerített, cca. 100 nm-es saját füvesített, fásított, virágokkal ültetett kertrész is, további egy fedett autóbeálló udvar felől.

Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, ami nem a lakórészben, hanem a garázsban van felszerelve, a hőleadók radiátorok, a melegvíz szolgáltatást, egy 2018 évben újonnan felszerelt, 80 literes Ariston villanybojler biztosítja.
A belső tér kiváló elosztású, a bejárati ajtón belépve egy előszobában találjuk magunkat, amelyből nyílik külön-külön a többi helyiség, ide került felszerelésre 2022 októberében egy 5.3 kW-os Gree, hűtő-fűtő klíma, tökéletesen alkalmas az egész lakás hűtésére nyári melegben, fűtésére, kiegészítő fűtésére télen, akár a gázkazán nélkülözésével is.
A fürdőszobában kád található, a lakóhelyiségek padozata parketta, a többi helyiség járólap borítású.

2011 évben a régi ablakok új, műanyag nyílászáróra cserélve, a lakóhelyiségek ablakai redőnyözöttek, új több ponton záródó bejárati ajtó került be, 2007 évben a társasház teljes tetőcserén esett át, melyben a héjjalás, és a fa szerkezet is megújult.
A képeken látható bútorzat részben maradna, igény szerint ha szükség van rá, amennyiben nincsen a lakás üresen kerül átadásra.

Az ingatlan állapota jó, azonnal költözhető, igény szerint felújítandó, fenntartási költsége rendkívül alacsony, átlagban havonta 20.000 forintot tesz ki.
Az árban ahogyan korábban is írtam, a garázs, és a kertkapcsolat is benne van.

Nagyon jó ár-érték arányú lakást kínálok Önnek vételre, pénzügyi finanszírozáshoz amennyiben banki segítségre van szüksége, vegye igénybe pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel.

Hívjon bizalommal!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok