+36 (30) 619 5457

Hegyhátszentjakab - Eladó Nyaraló

Elhelyezkedés
Solymár utca
Alapterület
105 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
297341

Vas Vármegye, Hegyhátszentjakab, kiváló állapotú, nettó 105 nm-es üdülőegység eladó!

Leírás

Vas Vármegye, Hegyhátszentjakab, 105 nm-es üdülőegység megnevezésű, téliesített, életvitelszerűen használható, kiváló állapotú ház ELADÓ az Őrségben !!

A község a Vasi-Hegyháton, Körmendtől 20 kilométerre délre, Zalalövőtől 7 kilométerre északnyugatra helyezkedik el.
Közigazgatási területén áthalad a Zalaegerszeg nyugati agglomerációjától Zalalövőn át Őriszentpéterig húzódó 7411-es út is, de a lakott területeit csak a jóval kisebb forgalmú és jelentőségű, Nádasd és Felsőjánosfa között húzódó 7447-es út érinti.
Az Őrség és Hegyhátszentjakab nevezetessége a Vadása-tó. Ma már nemcsak a megyében, hanem országszerte híres, kirándulók, turisták, fürdőzők és horgászok is felkeresik.
Tiszta vizét 12 forrás táplálja. A 200 méter széles, 350 méter hosszú tó a nyári hónapokban a kirándulók kedvelt helye.
A Vadása-tó két tóból áll. A kisebb vízfelületű, újabb tó vadregényes, sűrű erdő közepén fekszik, vízéből tuskók állnak ki.

Az ingatlan egy 40 egységből álló üdülőöveztben található, a korábban említett Vadása-tó partjától nagyjából 100 méterre helyezkedik el.
Az épület építése 1986 évben kezdődött, és 1992 évben fejeződött be, a jelenlegi tulajdonos kétkezi munkájának, és hozzáértő tudásának megfelelően, az akkori kor követelményei szerint, pontosan kivitelezve.
Szerkezete tégla, alapja betonalap, a födém vasbetonból készült, szerkezeti és statikai állapota kiváló,
Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 500 nm, a ház kettő szintes, szintenkénti megosztása a következő:
- alsó-, fogadó szint: nappali, 1 hálószoba, konyha, fürdőszoba wc-vel együtt, épített tusolóval, társalgó helyiség, innen nyílik a terasz, illetve itt található a bejárat is,
- felső szint: 1 egész-, és egy félszoba, nappali helyiség, tágas fürdőszoba, wc-vel együtt káddal szerelve.

Az otthon melegéről fali gázkazán gondoskodik (a gáz bevezetése 2006 évben történt meg) radiátoros hőleadókon keresztül, továbbá egy kandalló a földszinti nappaliban melynek kémény kivezetése a helyiség közepén található tartó szerepet is ellátó pillérben került kivezetésre, ennek okán az egész teret fűti.
A melegvízet az alsó és felső vizesblokkban is, 120 literes villanybojler szolgáltatja.
A nyílászárók jó minőségű fa ablakok, a tető beton zsindely héjjazatú.
A kényelmet szolgálja továbbá, egy, az udvaron felépített külön faházban elhelyezett finn szauna.

Az ingatlan tökéletes állapotú, azonnal költözhető, birtokba vehető, a képeket látható teljes bútorzat a vételár részét képezi, ide valóban csak költözni kell.
Ajánlom elsősorban azoknak, akik szeretik a természet közelségét, mely megnyugvást és biztonságot nyújt, azoknak akik vágynak a csendes romantikus hangulatra, környezetre.
Ajánlom, ha néha jól esik elvonulni a városi zajtól, ha szeretne kikapcsolódni a természet lágy ölelésében akár állandóan, életvitelszerűen, akár alkalmi jelleggel, és természetesen ajánlom mindazoknak, akik szimplán leendő otthonukat, nyaralójukat vélik felfedezni a képeken látható csodás ingatlanban.
Kitűnő energiák, folyamatos feltöltődés az év minden napján.

Hívjon bizalommal.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok