+36 (30) 619 5457

Rábapaty - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Alsópatyi út
Alapterület
132 m2
Irányár
110.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312683

Vas Megye, Rábapaty, 132 nm alapterületű, teljeskörűen felújított, kiváló állapotú családi ház eladó!

Leírás

Vas Megye, Rábapaty, 132 nm alapterületű, teljeskörűen felújított, kiváló állapotú családi ház eladó.

Rábapaty település, Sárvártól mintegy 6 kilométerre északra fekszik, a Rába folyó mellett; keleti határában ered a Pereszteg-patak, az M86- os gyorsforgalmi út is mindössze 7 kilométer.
Az ország távolabbi részei felől a leginkább kézenfekvő megközelítési útvonala a 84-es főút, amely végighúzódik a teljes belterületén.

Az ingatlan az Alsópatyi úton található, 2476 nm telekterület tartozik hozzá, melyen a főépület mellett helyet kapott egy könnyűszerkezetes 2 állásos, 36 nm-es garázs, egy lakhatásra is alkalmas, fából készült ház, valamint egy 7*3 méteres épített medence.

A házban amerikai konyhás, nagy méretű nappali, 3 egész szoba, fürdőszoba, külön wc, közlekedő, háztartási helyiség, udvarról külön bejárattal rendelkező apartman szoba, külön vizesblokkal helyiségek kerültek kialakításra.
Az otthon melegéről, valamint melegvíz szolgáltatásáról Vaillant hőszivattyú gondoskodik, előbbi padlófűtéses hőleadással, az egyik fürdőszobában kád és tusoló, a másikban tusoló került beszerelésre.

Az eredeti épület az 1970-es években épült, tégla szerkezettel, melyet a jelenlegi tulajdonosa felújított, a következőképpen.
Ami megmaradt az csak és kizárólag a falazat tégláig leverve a vakolat, valamint a sávos beton alap, ezen kívül minden újra lett csinálva, a következőkben felsorolás jelleggel ezeket olvashatja:

- a teljes padozat felszedésre került, a szükséges mélységig kiásva, majd szerelőbetonnal, hőszigeteléssel, kátránypapírral, aljzatbetonnal ellátva
- a belső falazat, gépi vakolással újra vakolva
- új fafödém , mely 2* 10cm-cm-es rockwoll szigetelést kapott felülről, a mennyezet gipszkartonnal szerelt
- új tégla válaszfalak
- teljesen új villanyhálózat, 3*25 A, H tarifás mérőóra, új kapcsolók, konnektorok
- teljesen új vízhálózat egészen az órától, új szaniterek, új szerelvények
- új fűtésrendszer, Vaillant hőszivattyúval, padlófűtéses hőleadással-
- napelem villamoshálózat előkészítés előkészítés
- új 3 rétegű műanyag nyílászárók (ablak, és teraszajtók), redőnyözve a szoba ablakok
- új beltéri ajtók
- új hideg-, melegburkolatok-
- új beépített konyhabútor, gépesítve (beépített hűtő, mosogatógép, mikrohullámú sütő, sütő, kerámia főzőlap)
- új tetőléc, újra fóliázva, új cserepezéssel
- új bejárati ajtó
- teljes, 15 cm vastag nikecell külső szigetelés, színezéssel
- belső falazat két rétegű festése

Felsorolni is sok, egy szóval kifejezhető hogy mi tartozik bele a teljes felújításba: MINDEN IS.

A telken, ahogy korábban felsorolás jelleggel említésre került, egy faház található beépített konyhával, külön udvarról megközelíthető vizes blokkal, ebből következik hogy víz, és villany közművek bevezetésre kerültek ide is, lakhatásra is alkalmas, tökéletes helyszín baráti összejövetelekre.
A medence 7*3 méteres mely a vízfűtésére alkalmas berendezést kivéve minden szükséges gépesítéssel rendelkezik, ami a működtetéséhez kell, beleértve a víz tisztítását, ami egy fúrt kútról történik, szintén külön faházban elhelyezve.

A nagy, igényesen, szépen karban-, rendben tartott terület rögtön magával ragadja az érdeklődő tekintetét, figyelmét, érzelmileg a befolyása alá kerül, már-már az az érzése támad, mintha egy arborétumban járna az idelátogató. Annak ellenére hogy az ingatlan a település fő útján található, a kertben egyáltalán nem, de még az udvarban is csak kis mértékben hallatszik a közlekedő gépjárművek hangja.

Amit még mindenképpen meg kell említeni, a közel 30 nm-es térkővel borított terasz, melyre a nappaliból léphetünk ki, ezenkívül a térköves autóbejáró, illetve a kényelmet is szolgáló motoros kapu.

A felújítás még egészen nem készült el, folyamatban van, figyelve a gondos, pontos kivitelezésre, a várható befejezés május vége.
Teljesen tehermentes, miután elkészült, az új tulajdonosa azonnal birtokba veheti, mondanom/írnom sem kell, hogy csak költözni kell!

Ajánlom azoknak a keresőknek, legyen az kis család, nagy család, akik szeretik a nagy tereket, akik nem akarnak szakember után szaladni, felújítással bajlódni, akik szeretik a természetet, a kényelmet, akiknek ez a ház készül !

A feltüntetett képek részben látványtervek, részben a felújítás folyamatát jelző képek, amik folyamatosan frissülnek.
Ameddig el nem készül, apró változtatásokra van lehetőség, pl.: falszín........

Várom megkeresését, amennyiben a finanszírozáshoz segítségre van szüksége, vegye igénybe bankfüggetlen, díjmentes pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, hívjon bizalommal.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok