+36 (30) 619 5457

Sárvár - Eladó Ház

Alapterület
280 m2
Irányár
83.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
289647

Eladó Vendégház Sárvár Közkedvelt részén

Leírás

Eladásra kínálok, Sárvár közkedvelt üdülő részén egy 280 nm Iker családi házat, mely jól működő vendégházként üzemel. A Vendégház 3 hrsz-on fekszik, ezért akár a külön bejáratú vendéglázak jól elszeparálhatók egymástól, illetve a 2 db gáz óra lehetővé teszi, hogy az ingatlant fűtése bele essen a kedvezményes gázárakba. Az ingatlan továbbá rendelkezik ipari árammal, mely fontos szempont az alternatív energia forrás kiépítésénél. Illetve, fúrt kúttal és központi vegyes tüzelésű rendszerrel is szerelt. A Vendég házhoz tartozik egy pince, mely az egész épület alatt megtalálható. A mosókonyha, a szuterénben lett kialakítva egy alsó pihenő helyiséggel és fürdővel együtt. Az ár magában foglalja a vendégházban található berendezések, és bútorok egy részét is.
Minden külön bejáratú vendégházhoz, tartozik konyha és külön fürdő is mely, nagyon közkedvelt az itt megszálló vendégek körében. Összesen 9 szoba alkalmas vendégek fogadására. Munkásszálló kialakításra is tökéletes ezért ajánlom figyelmébe befektetőknek, vállalkozóknak is!
Az ingatlan 2017- től folyamos felújításon és karbantartáson ment át. Korszerűsítésre kerültek a villany vezetékek, 10 cm szigetelést kapott az épület 2 oldalán. Illetve festésre kerültek a lakóhelyiségek.
Ajánlom, befektetőknek , több generációs családoknak ezt az alacsony fenntartású, mégis nagy lakóterű ingatlant.

Hitel- CSOK ügyintézést vállalkunk!
További részletekkel keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Tóthné Poór Krisztina

Tóthné Poór Krisztina

Kiemelt értékesítő

+36-30-405 1210

tothne.krisztina@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok