+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
11-es Huszár út
Alapterület
80 m2
Irányár
42.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
296286

Szombathely, 80 Nm-es erkélyes lakás eladó a belváros peremén!!

Leírás

Vas megye, Szombathely, 80 nm-es erkélyes lakás eladó.
Az ingatlan a 11-es Huszár úton található, annak is a belvárosi felőli oldalán, egy 16 lakásos, 4 szintes társasház harmadik emeletén, 3 szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön wc, közlekedő helyiségek kerültek kialakításra benne. Az otthon melegéről házközponti fűtés gondoskodik, lapradiátoros hőleadókon keresztül, egyedi mérővel szerelve, termosztát szabályozással. A melegvíz átfolyós vízmelegítőn keresztül érkezik, de a tulajdonos rendelkezik engedéllyel ahhoz, hogy kiváltásra kerüljön villanybojlerre.
A szobák padozata fa parketta, a többi helyiség járólap burkolatú.
A társasház kívülről és felülről is szigetelt, a lakás nyílászárói műanyagok redőnyözöttek, a teljes villanyhálózat cseréje megtörtént, erkélyes, és tartozik hozzá egy pincerekesz is.
Állapota kiváló, fenntartási költsége alacsony, összesen a rezsi 25-30.000 forint közt van havonta, maximum tisztasági festés az, ami költözés előtt szükséges.
Amennyiben a vásárláshoz finanszírozásra van szüksége, vegye igénybe bankfüggetlen, díjmentes pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, keressen bizalommal.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok