+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Döbrentei Gábor utca
Alapterület
90 m2
Irányár
39.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
297518

Szombathely, 90 nm-es kertkapcsolatos lakás eladó !

Leírás

Vas vármegye, Szombathely, 90 nm-es, kertkapcsolatos, földszinti lakás eladó!!
Az ingatlan az Alsóhegy városrészen, a Döbrentei utcában található, egy kétlakásos társasház földszintjén, osztatlan közös tulajdonú 554 nm-es telken helyezkedik el, 3 egész szoba, gardrób szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel egy helyiségben, előszoba, előtér, tároló helyiségek kerültek kialakításra benne.
Az otthon melegéről radiátoros hőleadókon keresztül, valamint a melegviz szolgáltatásról is egy gázkazán gondoskodik.
A szobák padozata parketta, a többi helyiség járólap borítást kapott.
2005 évben a ház teljesen új tetőt, új nyílászárókat kapott, a padozat újra lett betonozva, cserélve lett a teljes víz-, és villanyvezetékezés, valamint a csatorna.
2022 évben új hideg-, melegburkolat, festés, és injektáló eljárással a fal vízszigetelésére is sor került, az alap mellett 80 cm mélyen dörken lemez került rá, illetve ugyanilyen mélyen kavicságy.
A külső hőszigetelés sem maradt ki a sorból az utcafronti, és az oldalsó udvari falat leszámítva. A leendő tulajdonosnak ezt kell igény szerint befejezni.
Egy jó állapotú, méretben is kiváló lakást kínálok Önnek vételre, ráadásul ahogyan korábban írtam kertkapcsolattal, ahol akár garázs is építhető, mobilgarázs elhelyezhető.
A tulajdonos az értékesítést kizárólag ránk bízta, hívjon bizalommal, vegye igénybe pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok