+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Hunyadi János
Alapterület
53 m2
Irányár
28.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
304625

Szombathely, kiváló állapotú 53 nm-es erkélyes lakás eladó!

Leírás

Szombathely, 53 nm-es erkélyes, kiváló állapotú lakás eladó, közel a belvároshoz.
Az ingatlan a Hunyadi János utcában található, egy 4 emeletes társasház zárószintjén helyezkedik el, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön wc kézmosóval, kamra, közlekedő helyiségek kerültek kialakításra benne.
A fürdőszobába kád került beszerelésre, az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a fürdőszobában villanypanel mely hőfokszabályzóval ellátott, a melegvíz szolgáltatás egy Ariston villanybojleren keresztül érkezik.
A nyílászárók műanyagra cserélve, minden ablak redőnyözött, szúnyoghálós, a társasház teteje pár évvel ezelőtt újra lett szigetelve, villany-, és vízvezetékek az ingatlanban újrafűzve, a konyhabútor beépített, gépesített, új több ponton záródó biztonsági bejáratiajtó.
A fenntartási költsége alacsony, viszonylag gyorsan, 3 hónapon belül költözhető.
Ugyan saját kertkapcsolat nincsen, de az osztatlan közös tulajdonban levő füvesített udvart mindenki egyaránt használhatja, ahol egy kerti kiülő, és a gyermekeknek játszó lehetőség van.
Egy tökéletes otthon várja új tulajdonosát, amire költeni különösebben már nem kell.
Hívjon bizalommal, vegye igénybe bankfüggetlen, díjmentes pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, használja ki ebben az évben még elérhető állami támogatást.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok