+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Semmelweis
Alapterület
115 m2
Irányár
41.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
280836

Szombathely, 115 nm-es felújított lakás eladó!

Leírás

Szombathely, 115 nm-es kiváló állapotú lakás eladó!
Az ingatlan a Semmelweis utcában található, egy 6 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el, 3 nagyszoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, kamra, előszoba és gardróbszoba helyiségek találhatók benne.
A lakóhelyiségek padozata parketta, a többi helyiség járólap borítást kapott.
A társasház kívülről szigetelt, a lakás belül teljes felújításon esett át, mely a nyílászárók kivételével magába foglalja a teljes közmű vezeték, (gáz, víz, villany), a hideg-, melegburkolatok cseréjét is.
A fűtésről radiátoros hőleadókon keresztül, és a melegvíz szolgáltatásról kondenzációs gázkazán gondoskodik, ami szintén újan lett beszerelve, garanciális, továbbá az ingatlan légkondicionált.
Ahogyan a képeken is látható, konyhabútor, kád, valamint mosdó tál csaptelepekkel együtt nem került beszerelésre, ezt a vevő igénye, elképzelése szerint személyre szabja, azonban amennyiben kéri, a jelenlegi tulajdonos a meghirdetett árban ezt megteszi alap szerelvényezéssel.
Egy nagy méretű lakást kínálok Önnek eladásra, ami ráadásul galériázható, további hasznos terület kialakítható, ár-érték arányban is a tökéletes választás.
Hívjon bizalommal, vegye igénybe pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, díjmentes, bankfüggetlen ügyintézéssel.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok