+36 (30) 619 5457

Balatonfenyves - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Dráva
Alapterület
226 m2
Irányár
99.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300498

Somogy Vármegye, Balatonfenyves, kiváló állapotú családi ház eladó !

Leírás

Somogy Vármegye, Balatonfenyves, kiváló állapotú, összesen 226 nm lakóterületű családi ház eladó !

Csendes családias üdülőhely? hangzik Fenyves szlogenje, mely jellemzi, és amit a kiváló elődök hagytak a település számára örökül, így annak megőrzése nem csak lehetőség, de kötelezettség is.
Itt a Balaton-partnak a dél-nyugati végein a nyugalom, a csend volt mindig is a jellemző, melyet névadója a település keleti felét kísérő fenyves mindig is egy kicsit vadregényessé, különlegessé tett. Minden időszakban, minden korban otthonos, meghitt karakterrel bírt a település, amit az itt területet vásárló kis- és középegzisztenciájú polgárok határoztak meg.

Az ingatlan a Dráva utcában helyezkedik el, egy ikerház egyik feleként teljesen külön bejárattal, 339 nm füvesített telekterület tartozik hozzá, melyen a főépület mellett helyet kapott egy kerti kiülő is.
A ház 1990 évben épült tégla szerkezetű, a tető cserép héjjalású, a szintek közt beton födémmel, kívülről szigetelve, fa nyílászárókkal szerelve, 3 szintes a következő helyiségekkel, megoszlásban:
- Alsó szuterén szint: kazánhelyiség, vizesblokk, 4 tárolóhelyiség, 16 nm-es egyállásos garázs
- Fogadószint: előtér, konyha étkezővel együtt, 3 szoba, fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal, külön wc, kamra, közlekedő helyiség, lépcsőház, valamint ezen az emeleten egy 20 nm-es terasz
- Emelet: 2 szoba, nappali, melyből az erkélyre léphetünk ki, konyha étkezővel, fürdőszoba zuhanykabinnal, külön wc, tároló, közlekedő, lépcsőház helyiségek.
A fogadószint, és az emeleti szint egy előtérből külön-külön bejárattal nyílik.
Az otthon melegéről elektromos fűtés, valamint egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, lapradiátoros hőleadókon keresztül, az elektromos egység működése telefonról vezérelhető, a hőfok szabályzás termosztáttal történik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

Az ingatlan állapota kiváló, tehermentes, csendes utcában kellemes környezetben helyezkedik el, azonnal költözhető.
Tökéletes választás állandó lakhatásra, saját nyaralónak, de kiváló lehetőség befektetésnek is, keressen bizalommal!


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok