+36 (30) 619 5457

Táplánszentkereszt - Eladó Ház

Alapterület
260 m2
Irányár
115.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
310363

Táplánszentkereszt, kiváló állapotú, magával ragadó, egyedi kialakítású családi ház eladó!

Leírás

Vas vármegye, Táplánszentkereszt, összesen 260 nm lakóterületű, magával ragadó, egyedi kialakítású családi ház eladó!
Az ingatlan a település egy csendes, nyugodt zsákutcájában található, 1297 nm telken helyezkedik el, nappali (50 nm), 5 egész és egy félszoba, konyha, 2 fürdőszoba wc-vel, 2 vendég wc, háztartási helyiség, dupla garázs helyiségek kerültek kialakításra benne, a fedett, és a fedetlen teraszra is, a nappaliból léphetünk ki.
A ház 2010 évben épült, az akkori kornak megfelelő korszerű szerelvényekkel, szaniterekkel, gépészettel, vezetékezéssel.

A fürdőszobákban kád is, és tusoló is beépítésre került, az egyik kád ezek közül hidromasszázs kád, ami a képeken is látható.

Az otthon melegéről egy gázkazán gondoskodik, az emeleti szinten radiátoros-, a földszinten radiátoros és padlófűtéses hőleadással, továbbá a nappaliban került elhelyezésre egy vízteres kandalló, mely szintén használható fűtésre, ugyanazon a rendszeren, átváltással.

Az ingatlan egyik, és talán legszembetűnőbb különlegessége a nappali, melynek a belmagassága a kettő szint teljes mérete, udvar felől teliüvegezéssel, így a tér hatalmas, és a nap kivétel nélkül minden szakában világos, természetes fénnyel megvilágított.

A telken a ház mellett egy kisebb faház található tárolásra, és egy épített sütő, bográcsozó hely baráti vagy családi összejövetelekre, egy medence a nyári meleg könnyebb elviselésére, illetve ahogyan korábban említésre került, a ház része egy fedett és egy fedetlen terasz is, a kettő együtt közel 50 nm.
A dupla garázsban 2 autó kényelmesen elfér, megközelíthető az ingatlanból is, és természetesen udvar felől is, parkolásra a ház előtt is van lehetőség anélkül hogy a közlekedést zavarná.

Azt gondolom hogy a ház leendő tulajdonosa egy nem mindennapi ingatlant tudhat magáénak, tökéletesen alkalmas több generáció együtt költözésére, több gyermekes család számára, de azoknak is, akik egyszerűen szeretik a nagy tereket, a kényelmet.
A vétel, akár a képeken látható teljes bútorzattal együtt lehetséges.
További kérdésével (biztos hogy van) forduljon hozzám bizalommal.

CSOK plusz hitelre is vásárolható, vegye igénybe pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat, bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel, kérje kollégánk segítségét a teljes lebonyolításhoz, intézze ügyeit egy helyben.




Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok