+36 (30) 619 5457

Egyházashollós - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Petőfi
Alapterület
70 m2
Irányár
34.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
313696

Vas Megye, Egyházashollós, 70 nm-es jó állapotú családi ház eladó!

Leírás

Vas Megye, Egyházashollós, 70 nm-es családi ház eladó!

A helység egyediséget a kedvező földrajzi fekvés, azaz Ausztria közelsége és a tiszta, nyugodt környezet adja. A községet a Budapest felé kapcsolatot biztosító 8-as főút szeli ketté, a Rába folyó a falu határán folyik. A település nyugaton a körmendi és szentgotthárdi kistérség mellett terül el, északon a szombathelyi, keleten a vasvári, délen a zalaegerszegi és az őriszentpéteri kistérség szomszédja.

Az ingatlan a Petőfi utcában helyezkedik el, 1984 nm-es telek tartozik hozzá, melyen a főépület mellett, több gazdasági épület található. A házban nappali plusz 2 szoba, konyha helyiség a nappalival egybe nyitva, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, külön wc, háztartási helyiség kerültek kialakításra.

A fürdőszobában kád található, az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik, részben lapradiátoros, részben padlófűtéses rendszeren keresztül.

A ház, 2019 évben nyerte el jelenlegi belső kialakítását, a felújított állapotot, mely a következőket foglalta/foglalja magába:
- új beton aljzat (szerelőbeton, vízzáróréteg, nikecell, kavics, beton)
- új nyílászárók
- új víz-, villany-, gázvezetékek
- új fűtésrendszer
- új szerelvények, szaniterek
- új hideg-, melegburkolatok
- új, gépesített konyhabútor
- a mennyezet kapott egy gipszkarton takarást, a födém stukatúr.

A majdani tulajdonosnak maximum tisztasági festeni kell, és költözhet, melynek ideje megegyezés szerint, a szerződés aláírásától számítva cca. 3 hónap.

A településen falusi CSOK igényelhető, amennyiben a vételhez banki finanszírozásra van szüksége, vegye igénybe pénzügyi közvetítő szolgáltatásunkat is, bankfüggetlen, díjmentes ügyintézéssel.
Intézze ingatlanügyeit egy helyben, kényelmesen.

Hívjon bizalommal !

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok