+36 (30) 619 5457

Himod - Eladó Ház

Alapterület
150 m2
Irányár
54.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
295955

Eladó Családi ház, Himod Győr-Moson -Sopron megye

Leírás

Eladó Családi Ház, Győr- Moson -Sopron Megye, Himod!

Eladásra kínálok az Ausztriai határ mentén, Himod településen, az elmúlt 1,5 év alatt felújításokon átesett 150 nm-es családi házat, 622 nm -es telekkel.
Az ingatlanban a tetőtér beépített, illetve a konyha-étkező mérete is megnövekedett a ingatlanhoz tartozó terasz beépítésével. A családi ház 1999-ben épült, falazata 45 cm -es tégla, tető szerkezete jó állapotú pala fedéssel.
A házba belépve a nappaliból nyílik a 2 utcára néző szoba, fürdő, és konyha +étkező kamrával. A felső szinten találunk szintén 2 szobát, nappalit, mosókonyhát és fürdőt wc-vel. Az Ingatlan közlekedő helységei, konyha, fürdő járólap borítást, a szoba helységek pedig laminált padló borítást kaptak. A felső szint festett lambériával borított mely rendkívül dizájnos.
A szobák nagyok és tágasak, igényeknek megfelelően berendezhetőek. Ajánljuk nagycsaládosoknak, vagy több generáció összeköltözésére. Hiszen az ingatlan mellett található különálló kisebb ház, mely külön hrsz-en fekszik, de az eladási ár magába foglalja. Akár külön lakrészként is használható!
Az otthon melegét jelenleg vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Továbbá van lehetőség a meglévő új kombi gázkazán használatával gázfűtésre is. A meleg vizet a gázkazán biztosítja. De mivel, az ingatlanban 3 fázisú ipari áram és éjszakai áram is van, ezért lehet választani a meleg víz előállításához villany bojleres megoldást is!
Az ingatlanhoz tartozik, másik hrsz-en fekvő melléképületek, illetve egy 40 nm -es 2 állásos garázs.
A település csendes, infrastruktúrált, közel Kapuvár mindössze 10 km, és M85,M86 gyorsforgalmi utak, melyek nagy előnyt jelentenek a külföldön dolgozó, ingázók számára.

Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt, további információkért keressen bizalommal, és tekintsük meg együtt!

Finanszírozással kapcsolatos kérdéseivel, vegye igénybe bankfüggetlen pénzügyi szolgáltatásainkat, teljes körű ügyintézéssel.

Kapcsolati adatok

Tóthné Poór Krisztina

Tóthné Poór Krisztina

Kiemelt értékesítő

+36-30-405 1210

tothne.krisztina@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok