+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Ház

Alapterület
255 m2
Irányár
89.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
291279

Eladó Külön Bejáratú Szuterénes Családi Ház Szombathely, Belváros közeli részén magán fogorvosi rendelővel!

Leírás

Megvételre kínálok, Szombathely belváros közeli, frekventált jól megközelíthető helyén található szuterénes családi házat, magán orvosi rendelővel!
A megadott négyzetméter a szuterén és melléképülettel együtt értendő!
----Családi ház Földszint: 110 nm
* Közlekedő: 9,52 nm
* Konyha: 14,47 nm
* Nappali: 32,54 nm
* Gardróbos Közlekedő: 12,08 nm
* Szoba: 8,89 nm
* Szoba: 11,52 nm
* Szoba : 11,03 nm
* Fürdő Különálló WC -vel: 9,88 nm

---- Külön bejáratú Szuterén: 100 nm
* A Szuterén helységeit tekintve ahogy belépünk az előszobába balra fordulva találunk egy 3 éve felújított és szépen berendezett lakrészt, ahol találunk egy konyhát kamrával, fürdőszobát WC-vel, és egy nagy szobával.
Az előtérből jobbra fordulva, 2 db egymásból nyíló tároló található, ahogy elhelyezésre került a gázkazán, illetve a gázbojler ami elektromos áram segítségével tartsa melegen a vizet.

-----Melléképület, magán orvosi rendelő: 45nm
* Előtér: 15 nm
* Rendelő : 26 nm
* Tároló : 4 nm

--------Fedett gépkocsi tároló : 42 nm

Az ingatlan 1950 -es évek előtt épült, de 2000-ben lett teljeskörűen felújítva! Kívülről új tetőt lécezést és cserepet kapott, új vakolatot színezéssel illetve az alap kapott beütéses technikával kátrány szigetelést, így teljes mértékben kizárta a tulajdonos a vizesedés lehetőségét.
Belülről teljesen új vakolatot kapott, új fürdőszobát és hideg meleg burkolatokat, új műanyag nyílászárókkal. Továbbá felújításra került a víz és villany hálózat is. Az ingatlan ipari árammal rendelkezik, mely a további fejlesztési beruházások szempontjából nagyon fontos, illetve a szuterén ezáltal három fázisú áramot igénylő vállalkozások működésére is alkalmas!
Az ingatlan rendkívüli nagy előnye, hogy a szuterén rész külön bejárattal rendelkezik, ami külön is bérbe adható akár vállalkozások, akár bérlők számára a meleg víz szükségletét a felső szinttől külön Ariston típusú A energia osztályú bojler biztosítja, illetve igény szerint a tárolók is beépíthetőek lakórésznek.

A 320 cm magas belvilága nagy légtér és a csoda szép, méregzöld cserépkályha ízléses eleganciát ad az ingatlannak. A nappaliban eredeti fa parkettát találunk, mely tökéletes és gyönyörű állapotban van.

Ennek az ingatlannak a minőségi korszerűsítéseknek köszönhetően mindössze 70 ezer forint körül mozog a havi rezsiköltsége. Továbbá, az otthon melegét gáz-cirkó kazán, egy nagy teljesítményű cserépkályha, illetve egy A energia osztályú 3,8 KW-os Fűtő/ Hűtő klíma biztosítja.

Az udvara szép, Többféle vastag törzsű fákkal parkosított, a közel 20 nm -es fedett teraszra kilépve egy parkban érzett nyugodtságot sugall a város közepén!

Amennyiben érdeklődik az ingatlan iránt keressen bizalommal, tekintsük meg együtt!

Irodánk ingyenes Hitel és CSOK ügyintézésben is áll az Ügyfeleink rendelkezésére !





Kapcsolati adatok

Tóthné Poór Krisztina

Tóthné Poór Krisztina

Kiemelt értékesítő

+36-30-405 1210

tothne.krisztina@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok