+36 (30) 619 5457

Szombathely - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Bodányi Ödön utca
Alapterület
220 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
303238

Exkluzív megjelenésű, kiváló állapotú családi ház eladó Szombathely!!!

Leírás

Exkluzív megjelenésű, kiváló állapotú családi ház eladó Szombathely !

Az ingatlan a Bodányi Ödön utcában, a város frekventált, kedvelt részén helyezkedik el, egy 792 nm-es füvesített, parkosított, rendszeresen gondozott telken, melyen a főépület mellett helyet kapott továbbá egy 50 nm alapterületű garázs, felette plusz beépített lakószobával, vizesblokk kialakítási lehetőséggel.

A ház:
1996 évben kezdődött az építkezés, 1999 évben kapott használatba vételi engedélyt az ingatlan.
A külső falazat 38 cm vastag, Porotherm falazóelemből falazva, a belső tartófalak 30, ill. 38 cm vastag téglából, a válaszfalak 10 cm vastag válaszfal téglából készültek. A födémszerkezet "E" gerendás előregyártott födém, EB 60/19" béléselemmel, monolit sávokkal.
170 nm nettó alapterületű, kétszintes épület, melyben 4 egész szoba, nappali, konyha étkezővel, fürdőszobák, külön wc, gardrób szoba, társalgó, háztartási helyiség kerültek kialakításra.
Az otthon melegéről gázcirkó kazán (Akzent típus) gondoskodik hőtárolóval, radiátoros hőleadókon keresztül, a melegvizet szintén ez szolgáltatja, a bejövő vízhez vízlágyító beszerelésre került.
A ház riasztóval ellátott, klimatizált, 2 darab tetőtéri szobában és a nappaliban lett elhelyezve beltéri egység, mindhárom egység külön kültéri egységgel ellátott.
A konyha jó minőségű gépekkel felszerelt (sütő, beépített mikrohullámú sütő, mosogatógép), a szekrény méretre, egyedi igényeknek megfelelően gyártott.
A fürdőszobában az alsó szinten tusoló, a felső szinten kád, és épített tusoló is van.
A hideg-, és melegburkolatok a jelenlegi tulajdonos elképzelése szerint lettek kiválogatva, szem előtt tartva, hogy mint megjelenésben, mint színében, harmonizáljon a helyiségekben elhelyezett többi berendezési tárggyal.
A beltéri ajtók méretre gyártottak, a nyílászárók hő-, és hangszigeteltek.
A tetőtéren lévő szobák egyikéből egy 8 nm-es erkélyre léphetünk ki, melyről kilátás a gondozott udvarra nyílik.
A képeket látható teljes bútorzat a vételár részét képezi, amennyiben a majdani tulajdonosnak erre nincsen szüksége, természetesen a kiürítése megoldott.

A garázs:

2001 évben épült a telekre téglából, beton födémmel.
Az alapterülete 50 nm, 2 autó számára kényelmes elhelyezést biztosít, külön-külön nyíló motoros kapukkal. Ezen a szinten van egy közlekedő, és egy háztartási helyiség, melyben egy külön gázkazán kapott helyet, mely a fűtést és a melegvizet biztosítja. Az emeleti részen egy napfényes, világos nappali szoba van, melyből további kettő helyiség nyílik. Ez utóbbiak elképzelés szerint fürdőszoba és szauna szoba lettek volna, de a szerelvényezés, felületképzés, padozat burkolás nem került kivitelezésre.
Az épület déli homlokzatán egy kerti sütő rész van, külön kéménybe bevezetve.
A garázshoz vezető út térkövezve van végig, kivilágított.

A telek:

Füvesített, díszfákkal, növényekkel ültetett, bal oldalon tujákkal telepített, kertész által folyamatosan rendezett, automata öntözőrendszerrel ellátott terület. A két épület közt van lehetőség kültéri medence építésére.


Összességében egy remekül megálmodott, megtervezett és végül megépített házat kínálok vételre, kedvelt részén Szombathely városának.
Ahogyan korábban írtam, minden bútor ami a képeken látható a vételár részét képezi, amennyiben ezekre nincsen szükség az elszállításáról a tulajdonos gondoskodik, alapvetően alig használt, jó minőségű a berendezési tárgyakról van szó. Ennek függvénye az, hogy mikor költözhető, jelenlegi állapotában a teljes vételár kifizetését követően akár azonnal.
Teljes tervdokumentáció rendelkezésre áll, további kérdésével hívjon bizalommal !


Az ingatlanról készült videót az alábbi linken tekintheti meg:

https://youtu.be/nPIiYZGuxj8?si=xH0eZkiepm0Qb7B9

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Klis Tibor Zsolt

Klis Tibor Zsolt

Értékesítési vezető

+36-30-619 5457

klis.tibor.zsolt@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok