+36 (30) 619 5457

Nemesládony Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ Foglalt

Nemesládony - Eladó Ház

Alapterület
100 m2
Irányár
19.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
305260

Eladó Családi Ház, Nagy telekkel, Nemesládony, Vas Vármegye

Leírás

Eladó Családi Ház, Nemesládony, Vas Vármegye!

Nemesládony csendes, nyugodt festői környezetben helyezkedik el, közel az Ausztriai határhoz, közvetlenül a 84 főút mellett. Sárvár 17 km-re, Bük, Bükfürdő 9 km-re, M86 gyorsforgalmi út mindössze 2 km-re. Sopron 40 percnyi, Szombathely 30 percnyi időn belül elérhető.

Az ingatlan alapterülete 100m2 három szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, közlekedő, és egy beépített teraszból áll. A ház 1947-ben épült kisméretű téglából, polgári stílusban, 3m –nél nagyobb belvilággal, mely lehetőséget biztosít a napjainkban nagyon népszerű és dizájnos galéria kialakítására. A szobák padozata hajópadló, a közlekedő konyha és fürdő járólapos borítást kapott. A hátsó szoba, konyha és beépített terasz műanyag nyílászárót kapott. Az otthon melegét gázkonvektor biztosítja, de a szobákban van cserépkályha, és beépített kályha is. Villamos hálózat 2008-ban lett korszerűsítve, illetve ipari áram 3x25 A lett bevezetve, illetve Éjszakai áram a meleg víz biztosítására. Az épület alatt található egy 20 m2 –es betonos aljzatú pince, beépített kemencével melyet tulajdonosa rendszeresen használt is.

Az ingatlanhoz tartozik egy 80 m2 –es melléképület, ami szintén téglaépítésű, Az egyik fele mosókonyhának lett kialakítva, a másik fele egy nagy több állásos akár garázs kialakítására is alkalmas.
Az ingatlan ritkaságnak számítható 6093 m2 telken található, ami további befektetési és gazdálkodási, parkosítási lehetőségeket biztosít a leendő tulajdonosnak.

Összességen, egy nagyon jó szerkezetű és ár érték arányban jó állapotú ingatlant kínálok eladásra, melyben sok lehetőség nyílik. Az ingatlant a tulajdonosa teljes berendezéssel, műszaki felszereltséggel kínálja eladásra.

Részletekért, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal.

Finanszírozással kapcsolatban vegye igénybe, ingyenes bankfüggetlen szolgáltatásainkat.

Kapcsolati adatok

Tóthné Poór Krisztina

Tóthné Poór Krisztina

Kiemelt értékesítő

+36-30-405 1210

tothne.krisztina@monadingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok